Hirdetés

Damon Wayans otthagyja a Halálos fegyver sorozatot

|

Amikor egy sorozat el van átkozva.

Hirdetés

Épp csak elkezdődött a Halálos fegyver sorozat 3. évada, Damon Wayans bejelentette, hogy ez a szezon lesz számára az utolsó. Az eredeti felállásban ő és Clayne Crawford játszották a főszereplő párost, ám Crawfordot még májusban meneszteni kellett toxikus viselkedése miatt. Wayans esetében kissé más a helyzet, ő a családjára hivatkozva döntött a búcsú mellett.

Hirdetés

Az 58 éves színész decemberig forgat még a stábbal, aztán szépen tovább áll. Amellett, hogy több időt szeretne tölteni a családjával, Wayans viccesen azt is megjegyezte, hogy vigyáznia kell az egészségére, mert "Túl öreg már ehhez".

Crawford távozása után Seann William Scott vette át helyét a sorozatban, egy teljesen másik karakter, Wesley Cole bőrében. Cole egy háborús veterán apuka, aki azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerülhessen gyermekéhez. Kíváncsiak vagyunk, hogy a csatorna kit fog meválasztani Damon Wayans utódjaként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.