Hirdetés

Fotón láthatjuk, hogy milyen lesz Ciri a Vaják 2. évadában

|

Morcos harcos lett a bajba jutott hercegnőből.

Hirdetés

Épp csak megmutattuk nektek az első fotót Henry Cavillról a Vaják folytatásában, most Freya Allan Cirije jött, hogy ellopja a rivaldafényt. Nem kérdés, hogy ezzel az évaddal jöhet el igazán az ő ideje, hiszen a karakter most fog olyan jellemmé válni, ahogyan a könyvek és játékok rajongói leginkább ismerhetik őt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az első hivatalos fotó róla a 2. évadból, amelyen egy elszánt tekintetű és harca kész lányt láthatunk a korábbi szezon kétségbeesett Cirijével szemben.

Hirdetés

Egyről a kettőre azért senkiből sem lesz félelmet nem ismerő harcos, így már alig várjuk, hogy láthassuk Ciri kiképzését, amelyet olyan mentorok felügyelnek majd, mint Geralt, Vesemir, Yennefer és Triss. A Vaják 2. évada valamikor 2021 folyamán érkezik, és mi már nagyon örülnénk, ha a képek mellett lassan egy trailerrel is megörvendeztetnének minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.