Hirdetés

Ismét nagy a mozgolódás a Vaják sorozat körül

|

Készülőben a 3. évad, Henry Cavill pedig új páncélt lootolt. Itt a legfrissebb Vaják hírcunami.

Hirdetés

Amióta újra munkába lendült a Vaják stábja, egyre több érdekes hírről tudunk beszámolni Andrzej Sapkowski univerzumának jövőjéről. Azt már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy legalább 4-5 évad kelleni fog ahhoz, hogy kapkodás nélkül el lehessen mesélni az adaptált könyvek történetét, de arra egy percig sem vehettünk mérget, hogy a Netflix valóban ekkora teret fog adni a cselekmény kibontakozásának. Jó hír, hogy ugyan még csak a második évadon dolgozik a stáb, de a színfalak mögött talán már zöld utat is adott a folytatásnak a streaming cég.

Hirdetés

A Redanian Intelligence fülelte le, hogy az Amerikai Írók Céhének honlapján bejegyeztetésre került a Vaják harmadik évada, amelynek vezető producere továbbra is az első két szezonért felelős Lauren S. Hissrich lehet. Ez a weboldal eddig is megbízható előfutára volt különböző bejelentéseknek, így jó eséllyel csupán idő kérdése, hogy a Netflix hivatalosan is megerősítse a harmadik évad érkezését. Furcsa is lenne, ha nem folytatódhatna a sorozat, hiszen már egy anime- és egy előzménysorozat is úton van, ráadásul a Vaják rajongók is hamar megszerették Henry Cavill Geraltját...

...aki időközben új szerkót kapott! Megérkeztek az első hivatalos fotók is a második évadból, amelyeken a címszereplő pózol egy egészen új páncélban. A folytatást sajnos csak valamikor jövőre kapjuk meg, de ez a két fotó reméljük előszele lesz sok-sok új Vaják tartalomnak a közeljövőben.

  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.