Hirdetés

Marvel's Iron Fist - új képek érkeztek

|

Érkezett néhány hivatalos kép a hamarosan érkező sorozathoz.

Hirdetés

Alig másfél hónap múlva bemutatkozik az utolsó Defender, Iron Fist is, akinek az önálló kalandjához már érkezett korábban egy ütős előzetes, valamint néhány hivatalos fotó is. 

Hirdetés

Ezúttal az utóbbiak számát tudjuk gyarapítani a most érkezett új képekkel:

A történet szerint tizenöt évvel azután, hogy halottnak nyilvánítják egy repülőgép-szerencsétlenségben, Danny Rand rejtélyes módon visszatér New Yorkba, hogy visszakövetelje azt, ami az övé. Ám amikor egy rég elfeledett ellenség bukkan fel a városban, Danny-nek választania kell a családi örökség és a hőssé válás között.

A sorozat 2017. március 17-én debütál a Netflixen, főszerepben pedig feltűnik Finn Jones (Trónok harca), mint Daniel Rand/Iron Fist, Jessica Henwick (Star Wars: Az ébredő Erő), David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey (Banshee), valamint vendégszerepben Carrie-Anne Moss az ügyvéd Jeri Hogarthként, akit a Jessica Jones-ból ismerhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.