Hirdetés

Iron Fist - kiadták az első hivatalos képeket

|

Érkezett néhány hivatalos látnivaló a sorozathoz.

Hirdetés

Márciusban bemutatkozik az utolsó Defender, Iron Fist, akinek a saját sorozatához már láthattatok egy sokatmondó előzetest, és most már pár hivatalos képet is tudunk mutatni.

Hirdetés

A középpontban természetesen Finn Jones, majd Jessica Henwick, az utolsó képen ráadásként az összekötő Rosario Dawson, akiről még nem tudjuk pontosan, itt hogy kerül majd kapcsolatba Danny Randdel. (A Luke Cage-ben volt egy rövid utalás.)

Ráadásként Joy és Ward Meachum, vagyis Jessica Stroup és Tom Pelphrey, a Rand Enterprises aktuális vezetői:

Jelenleg a nyolc részes The Defenders forog, ami majd csak a jövő év második felében fog bemutatkozni és a Bosszúállók mintájára összehozza a már korábban megismert hősöket (Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.