Hirdetés

Íme a Kszi, Simon spin-off sorozatának első képkockái

|

Az is kiderült továbbá, hogy nem a Disney+-on debütál majd a sorozat.

Hirdetés

A Greg Berlanti rendezésében, Becky Albertalli díjnyertes regénye alapján készült, 2018-ban megjelent Kszi, Simon egyike a kedvenc romantikus filmjeinknek, ráadásul képes volt úgy bemutatni egy meleg srác coming outolását, hogy sok olyan néző is tudta élvezni, akit addig taszított a téma. Az 2019-ben szóba került, hogy a Nick Robinson főszereplésével készült mozi kaphatna egy mellékszálat a Disney+ felhozatalát erősítendő, azóta azonban megváltoztak kicsit a dolgok. 

Hirdetés

A Hulu Twitteren jelentette be a minap, hogy náluk fog helyet kapni a Love, Simon spin-off sorozataként készülő projekt, amely a Love, Victor címet kapta. A történet főszereplője a címben szereplő Victor (Michael Cimino - Annabelle 3) lesz, aki új tanulóként kerül az eredeti film színteréül is szolgáló Creekwood gimibe, hogy elinduljon az önfelfedezés útján, miközben kihívásokkal szembesül otthon, alkalmazkodnia kell az új városhoz és küzd a szexuális irányultságával is. Íme az első képek a szériából: 

A Kszi, Simon készítőinek nagy része megtalálható a Love, Victor stábjában: a film rendezője, Greg Berlanti producerként támogatja a sorozatot, akárcsak Nick Robison, aki narrátorként tér vissza. A két forgatókönyvíró, Elizabeth Berger és Isaac Aptaker showrunnerként és executive producerként veszik ki a részüket a projektből. A Love, Victor első évada 10 epizódból fog állni és várhatóan júniusban debütál majd a Hulun. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.