Hirdetés

Még mindig elkészülhet a Pindúr pandúrok reboot?

|

Volt egy próbálkozás, ami nagyon rosszul sikerült, de nem vetette el teljesen az ötletet a The CW.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az első bejelentés után sokan nevetségesnek tartották, majd nagyot bukott a pilot, a The CW még mindig el akarja készíteni a Pindúr pandúrok élőszereplős sorozatát. A csatorna leginkább az Arrowverse-műsorairól és más tinidrámáiról, például a Riverdale-ről ismert, de Greg Berlanti executive producer nem akarja feladni a szupererővel rendelkező lányokról szóló projektet sem.

Hirdetés

2020-ban derült ki először, hogy visszatér Sziporka, Puszedli és Csuporka, a pilotot Heather Regnier és Diablo Cody írta, Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault pedig a főszerepeket alakították. Azonban annak ellenére, hogy a pilotot leforgatták, a The CW elutasította a műsort, és amikor a forgatókönyv részei kiszivárogtak az internetre, világossá vált, hogy már az alappal problémák vannak. Ekkor úgy tűnt, hogy a projekt a homályba vész, és soha többé nem kerül szóba. De most megerősítették, hogy továbbra is fejlesztés alatt áll.

Annyi biztos, hogy az új verzióban nem lesz benne Chloe Bennet, aki ütemezési problémák miatt nem folytatja a munkát. Azóta nem érkezett hír arról, hogy ki játssza majd Sziporkát, de valószínűleg nem ez lesz az egyetlen változtatás a már leforgatott pilothoz képest.

Korábban azt mondták, hogy a történetet teljesen újragondolják, hogy az egészet komolyabb hangvételűvé akarják tenni, de hogy mikorra várható, az kétséges. A Warner Bros. és a Discovery egyesülése óta rengeteg változás történt a színfalak mögött, és ez még hónapokig folytatódni fog. Ezenkívül az év eleje óta viták folynak arról, hogy a WarnerMedia és a Paramount el akarja adni a The CW-t, ami ismét megváltoztatná a hálózat jövőjét és minden projektjét.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.