Hirdetés

Megérkeztek az első képek a Pindúr Pandúrok élőszereplős sorozatából

|

Olyan gyorsan felnőnek!

Hirdetés

Ha kicsit olyan érzésetek van, mintha egyre több és több információmorzsa és hír érkezne az élőszereplős Pindúr Pandúrok háza tájáról, akkor az érzésetek abszolút jogos: tényleg egyre többet tudunk meg a sorozatról és egyre nagyobb gyakorisággal. Ezúttal - miután túlvagyunk a címszereplők castingolásán -, megleshetjük az első képeket a három szuperhősről, valamint egy-két forgatási képet is szemügyre vehetünk. 

Hirdetés

Annyi ugyebár már kiderült korábban, hogy a CW Pindúr Pandúrok sorozatát Greg Berlanti fogja felügyelni kreátorként, íróként pedig nem más, mint az Ördög bújt beléd forgatókönyvírója, Diablo Cody fogja jegyezni, míg a pilot rendezését Maggie Kiler vállalta magára. A Warner égisze alatt készülő sorozat főszereplői Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault lesznek (ők a Pindúr Pandúrok), Donald Faison Utónium professzor lesz, Nicholas Podany pedig Mohó Jojó Jr. szerepében fog felbukkanni. Most, hogy mindezt összeszedtük, lássuk is azt a bizonyos első képet, hogy miként feszít egymás mellett a három leányzó:

Őszinte leszek, van egy halovány Charlie angyalai-beütésem a kép láttán, magát a sorozatot is valahogy úgy tudom elképzelni, mint egy színesebb, fantasztikusabb és még bohókásabb változatát az említett szériának/filmnek (bár tudom, McG filmjeinél nehéz lesz bohókásabbnak lenni). Nem kell tehát attól tartanunk, hogy a sötét hangvételű, ultra-realisztikus változatát kell megnéznünk az eredeti koncepciónak. De van még egy képünk, nézzük csak meg, hogyan festenek a kulisszák mögött a lányok:

És ha mindez még nem volna elég, maga a rendező, Kiler is kiposztolt az Instagram-oldalára egy képet, amellyel jelzi, hogy a forgatás megkezdődött. Stílszerűen egy ilyen széket kapott:

Egy másik posztban pedig láthatjuk a Pindúr Pandúrok házát is, amelyet olybá tűnik, hogy igyekeztek az alkotók hasonlóvá tenni a rajzfilmben lévőhöz. Rajongók hangosan fellélegezhetnek:

Végezetül pedig egy aprócska szereposztási hírrel is szolgálnánk: a Narrátor szerepében nem más fog visszatérni, mint az eredeti széria narrátora, Tom Kenny, Robin Lively színésznő pedig Sarah Bellumot fogja megformálni, aki a család egyik közeli barátja. A pilot epizódhoz premier dátum továbbra sincsen kitűzve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.