Hirdetés

Megvan a Magnum reboot új főszereplője

|

A Magnum ezalkalommal egy reboot formájában próbálja meghódítani a nézők figyelmét, aminek főszereplőjét már ki is választotta a stúdió.

Hirdetés

Az 1980 és 1988 között futott Magnum sorozat rebootja a CBS csatornán lesz majd látható, aminek alaptörténete így hangzik: egy volt Navy SEAL kommandós hazatér Afganisztánból, és a megszerzett katonai tapasztalatait felhasználva felcsap magánnyomozónak.

Hirdetés

A sorozat főszerepére Jay Hernandez-t választották ki, akit láthattunk a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban El Diablóként, felbukkant a Netflix nemrég bemutatott filmjében, a Brightban, szerepelt a Botrány című sorozatban, emellett pedig olyan filmekben is elcsíphettük, mint a Rossz anyák, a Péntek esti fények, a World Trade Center, a Nomád és a Motel.

A sorozat pilotját a Star Trek: Mindenen túl és a Halálos iramban filmek rendezője, Justin Lin jegyzi majd, de a premier időpontjáról egyelőre nincsenek információink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.