Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezi a Magnum reboot pilotját

|

Tom Selleck kultikus sorozata, a Magnum sem ússza meg a rebootolást, a legelső epizódot pedig egy Halálos iramban filmeken edződött rendező hozza össze.

Hirdetés

Tom Selleck áldásával, ám bevonása nélkül valósul meg az 1980 és 1988 között futott Magnum sorozat újraindítása (nem összekeverendő az ABC csatorna ötletével), méghozzá a Hawaii Five-O showrunnereinek és egyben executive producereinek (Peter Lenkov, Eric Guggenheim) írásában. 

Hirdetés

A CBS-re szánt Magnum reboot pilotját a Star Trek: Mindenen túl és a Halálos iramban filmek rendezője, Justin Lin jegyzi majd - jelentette a Deadline. Lin emellett executice producerként is támogatja a projektet cégével, a Perfect Storm Entertainmenttel. Az új széria az eredeti sorozat négy fő karakterére fókuszál majd, azzal a különbséggel, hogy Higgins (akit az azóta elhunyt John Hillerman alakított nagyszerűen) ezúttal nő lesz, az egykori MI:6 ügynök, Juliet Higgins.

A sztori Thomas Magnumra, az Afganisztánból hazatért és kitüntetett ex-Navy SEAL-esre koncentrál, aki magánnyomozóként kamatoztatja képességeit, ebben pedig segítségére van két másik veterán, Theodore "TC" Calvin, Orville "Rick" Wright és Juliet Higgins. Egyelőre még nem tudni, hogy kik fogják eljátszani őket. Szerintetek van értelme a rebootnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.