Hirdetés

Dominic Purcell és Mel Gibson keménykednek a Confidential Informant előzetesében

|

Mel Gibson az asztal másik oldalára került, most már ő kiabál a rendőr beosztottjaival.

Hirdetés

Befutott a Confidential Informant előzetese, ami a kedvcsináló alapján egy akciókban, lövöldözésekben és robbanásokban gazdag film lesz. A filmben Dominic Purcell (A szökés) és Nick Stahl (Sin City) egy nyomozópárost alakítanak.

A kellemes rendőri hétköznapok véget érnek, mikor egyikőjüknél rákot diagnosztizálnak, ezért megpróbálják kitervelni, hogy egy akció során életét veszítse a nyomozó, ami által tetemes haláleseti juttatást kapna a családja.

Hirdetés

A terv félresikerül és a nyomozók a belső ellenőrzés egyik ügynökének felügyelete alá kerülnek, ami még több problémát okoz, mint amivel eddig szembesültek. A filmben felbukkan még Kate Bosworth (Barbár) és természetesen Mel Gibson is, aki az utóbbi években olyan filmekben tűnt fel, mint A dagadék és a Stu atya.

A Confidential Informant június 27-én érkezik a streamingplatformokra, június 30-án pedig bemutatják az Egyesült Államokban a mozikban, magyar mozis bemutatóról ellenben nincsenek hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.