Hirdetés

Furcsa előzetesen láthatjuk Mel Gibsont kiöregedett Mikulásként

|

A kiadott trailer alapján nem ilyennek képzeltük el a filmet, de reménykedjünk a legjobbakban.

Hirdetés

Mel Gibson legújabb, szimplán csak Fatmanre keresztelt filmjében a színész alakítja a címszereplőt, vagyis magát a Mikulást. De azt már az első hivatalos fénykép alapján tudni lehetett, hogy ez nem egy megszokott, családias karácsonyi mozi lesz, amit a most megjelentetett előzetes csak duplán aláhúzott. Ebben a filmben a kivénhedt és meggyötört Mikulást szeretné megölni egy nagyszájú, piperkőc fejvadász, akit egy elkényeztetett gazdag kisfiú fogadott fel, mert… hát… szenet kapott karácsonyra, nem ajándékot.

 

Hirdetés

Ez nem vicc, ténylegesen ez lesz a Fatman története - vagyis legalábbis ez szűrődik le a kissé talán túl komolyra vett előzetesből. Gibson mellett a fejvadászt az Aljas nyolcasból vagy éppen A törvény emberéből ismert Walton Goggins alakítja, a filmet pedig a Nelms fivérek (Eshom és Ian - Small Town Crime) rendezték. Maga az alapötlet egyébként egy bohókás, de az erőszakot sem mellőző filmben nagyon megállná a helyét, az előzetes viszont nem bővelkedik annyira poénokban. Mintha már-már túl komolyan vették volna a készítők ezt az egészet, ami könnyen a feledés homályába sodorhatja az alkotást. Viszont abszolút érdemes lesz majd adni ennek a filmnek egy esélyt.

A Fatman most december 3-tól lesz majd elérhető, de az egyelőre kérdéses, hogy ez alatt a mozis vagy az online bemutatást értik. Nektek tetszetős ez az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.