Hirdetés

Ilyen lesz Mel Gibson Mikulásként a következő filmjében

|

A Fatman címre keresztelt vígjátékban egy groteszk Mikulás tárul majd a szemünk elé.

Hirdetés

Valamilyen szinten remek látni, hogy hullámvölgyei után Mel Gibson visszatérni látszik Hollywoodba. Az elmúlt években olyan filmeket tett le az asztalra akár színészként, akár rendezőként, amik ha nem is újították meg az adott műfajokat, de profi módon lettek összetákolva. Ilyen volt A fegyvertelen katona, Az utolsó emberig, a Kegyetlen zsaruk vagy éppen a Force of Nature. Legújabb alkotása pedig egy kissé groteszkebb lesz a kelleténél, hiszen a kétszeres Oscar-nyertes Gibson magát a Mikulást fogja alakítani egy nem éppen családbarát filmben.

Hirdetés

Az egyelőre Fatman munkacímen futó film Gibsont teszi meg főszereplőnek Mikulásként, az Északi-sark vezetőjeként, aki kiábrándulni látszik a sokak szerint legszebb ünnepből. A kiadott, hivatalos fotón egy kellőképp mogorva figurának látszódik bozontos fehér hajával és szakállával, kezében pedig mindjárt eltörik az a marokerősítő. Mellette a legnagyobb húzónév még a filmben Walton Goggins, A törvény embere, az Aljas nyolcas vagy éppen a Ragadozók sztárja.

Ha hihetünk az IMDb-nek, akkor a Fatman idén december 3-án kerül majd a nézőközönség elé - ennél több konkrétumot sajnos még nem adtak ki. Ti mit szóltok ehhez a koncepcióhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.