Hirdetés

Így épült fel az Érkezés vizuális világa

|

Az Oblique FX nevű CGI-csapat megosztotta videóját, hogy mennyi mindent adtak hozzá az Érkezés végleges vizuális világához.

Hirdetés

Veletek együtt mi is imádtuk Denis Villeneuve tavaly őszi sci-fijét, az Érkezést/Arrivalt, mely lassan kikerül végre DVD/Blu-ray változatban is az üzletek polcaira. A közelgő, februári megjelenés apropóján az Oblique FX, a film vizuális világában segítkező számítógépes csapat egy lenyűgöző videót osztott meg a világhálón, hogy bemutassák, mi is volt valódi és mi nem az Arrivalben. Nos, szerintem nem leszünk egyedül, akiket meglep, hogy Villeneuve és stábja mennyi mindenben hívták segítségül a CG-s csapat tudását. Ti mit szóltok az effektekhez?

Hirdetés

 

Érkezés

Kinek Ajánljuk
  • A sötét drámák és elgondolkodtató sci-fik kedvelőinek!
  • Akik szerint az idegenek nem feltétlenül a városaink és a civilizációnk elpusztítására hajtanak!
Kinek Nem
  • Akik szerint az idegeneket úgyis csak rossz szándék vezérelheti!
  • Akik szerint az az igazi űrlényes mozi, ahol megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a fasza gyerekek!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.