Hirdetés

Jack Reacher: Nincs visszaút - íme az a szinkronos trailer, amire vártunk

|

Aki csak arra várt, hogy Tom Cruise-t ismét Rékasi Károly hangján hallhassa megszólalni, az biztosan boldog lesz a Jack Reacher: Nincs visszaút legújabb előzetesére kattintva.

Hirdetés

Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Titkos nemzet, A holnap határa) 2012-es filmje, a Jack Reacher kellemes kis akciózás volt, amelyben Tom Cruise ismét akcióhősként tetszeleghetett. Az újabb Lee Child regényből adaptált folytatás, a Nincs visszaút már nem örökölte meg McQuarrie személyét (helyét Edward Zwick vette át), azonban a magyar változat büszkélkedhet egy nagy visszatérővel. 

Hirdetés

A UIP-Duna Film által közzétett szinkronos előzetesben és a kész filmben ismét Rékasi Károly szólaltatja meg Tom Cruise-t, feltehetően a rajongók legnagyobb örömére, hiszen hazánkban a legtöbbször az ő hangján hallhattuk megszólalni a színészt (a második Kautzky Armand). A holnap határában, a Feledésben, a Mission: Impossible - Fantom protokollban  - hogy csak néhányat említsünk az utóbbiak közül - is zseniálisan hozta a karaktert, most sem lesz ez másként, nézzétek csak: 

A Jack Reacher: Nincs visszaút október 20-án jelenik meg, a mellékszerepekben többek között Cobie Smulderst (Így jártam anyátokkal, Bosszúállók) és Robert Kneppert (Szökés, A szállító 3) láthatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.