Hirdetés

Múlt karácsony - előzetesen a Wham! slágere által ihletett karácsonyi film

|

Emilia Clarke szeretné elvarázsolni a nézőket idén novemberben.

Hirdetés

A szívünk mélyén mindannyian szeretjük egy kicsit a karácsonyi filmeket, most pedig a legikonikusabb, egyben legelcsépeltebb ünnepi dalból is készül egy. Meg is érkezett az első előzetes, Emilia Clarke pedig újfent elragadó lesz.

Hirdetés

A Wham! örökzöld slágere, a Last Christmas ihlette az azonos című romantikus vígjátékot, ami a magyar mozikban Múlt karácsony címmel fog futni. A főszerepben a Trónok harca sztárjaként ismert Emilia Clarke-kal találkozhatunk, méghozzá a cinikus, de elragadó Kate szerepében, aki a Mikulás manójaként dolgozik egy helyi üzletben - persze csak átvitt értelemben. Ahogy az eredeti dal szövege is sugallja, egyszersmind megváltozik a lány élete, amikor találkozik egy fura fickóval.

A rendezői székben az a Paul Feig ül, akinek az amúgy egész jól sikerült Női szerveket, vagy az annál jóval visszafogottabb népszerűségnek örvendő 2016-os Szellemirtók újragondolást is köszönhetjük. Bízunk benne, hogy ha más nem is, de Emilia Clarke szállít nekünk egy kellemes karácsonyi kikapcsolódást, még úgy is, hogy a film november 8-án kerül a bemutatásra az USA-ban.

Nektek mi a kedvenc karácsonyi filmetek? A Reszkessetek betörők!-ön és a Grincsen kívül, természetesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.