Hirdetés

Végső előzetesen a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Az előzetes mellé pedig érkezett egy gyönyörű poszter is.

Hirdetés

Nem lehetne azt mondani, hogy a Lucasfilm és a Disney az idei Star Wars filmet különösen reklámozta volna. Ebben lehet némi szerepe annak is, hogy miután Mark Hamill "elkottyantotta", hogy mára várható az előzetes az ESPN félidejében (ebben semmi meglepő nincs, hiszen Az ébredő Erő is ugyanekkor debütált), a filmet rendező Rian Johnson azt nyilatkozta, hogyha igazán megakarunk lepődni a filmen, akkor elkerüljük az előzetest a film utánig, de közrejátszhat az is, hogy rendkívül szoros folytatása az előző résznek. Jedi legyen a talpán, aki ekkora önuralommal rendelkezik.

Hirdetés

És az ígéretekhez híven itt is az előzetes, amely sötétebb, komorabb filmet ígér J.J. Abrams nosztalgikusabb múltidézésénél és ugyan Johnson tagadta korábban, hogy A birodalom visszavág modern mását készítené el, habár egyes híresztelések szerint hasonló cliffhangerrel végződik majd, mint Irvin Kershner klasszikusa (habár eddig pont Abrams befejezése volt a leginkább nyitva hagyott), de természetesen az efféle kijelentéseket kezeljük fenntartásokkal.

Mindenesetre örömteli, hogy most már nem forgatási képekből és videókból, valamint kiadott merchandise-ing termékekből kell informálódnunk a sztorit illetően, habár a marketing csak most kapcsol igazán fénysebességre. Az utolsó Jedik december 14-től lesz látható a magyar mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.