Hirdetés

Új képsorokat is mutat az Üveg legújabb előzetese

|

Nemzetközi előzetes érkezett a Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásához.

Hirdetés

Már csak alig pár hét választ el minket attól, hogy végre befusson a mozikba az Üveg, amely egyszerre lesz folytatása David Dunn (Bruce Willis) és Elijah Price (Samuel L. Jackson) történetének a Sebezhetetlenből, valamint a 2017-ben hatalmas sikert arató Széttörvének is. Éppen ezért a Universal most úgy érezte, hogy ideje mégjobban promózni M. Night Shyamalan következő alkotását, ezért a napokban közzétettek egy újabb előzetest róla, melyben vadiúj képsorokat is felfedtek a rajongók számára.

Hirdetés

A filmben természetesen Willis és Jackson mellett visszatér a többszörös személyiségzavarban szenvedő Kevin Wendell Crumb figuráját megformáló James McAvoy, valamint Anya Taylor-Joy is, rajtuk kívül pedig Sarah Paulson is tiszteletét teszi a filmben, mint egy pszichiáter, aki az olyan esetekre specializálódott, amikor valaki úgy hiszi, hogy szuperképességgel rendelkezik. Az Üveg 2019. január 17-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.