Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett az Üveg második szinkronos előzetese!

|

Ebben a filmben kő kövön nem marad majd.

Hirdetés

Hónapokkal a San Diego Comic-Conon publikált első képsorokat követően a Universal közzétette az Üveg hivatalos második előzetesét, amiben ezúttal nemcsak a főszereplőkből és az akciókból láthatunk még többet, de a cselekmény alapjai is körvonalazódnak valamelyest.

Hirdetés

M. Night Shyamalan vadonatúj rendezése egyszerre folytatása a közel két évtizeddel korábban megjelent A sebezhetetlen és a 2016-os Széttörve című filmeknek, amelyben a szuperképességekkel megáldott David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price (Samuel L. Jackson) és a többszörös személyiségzavarban szenvedő Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) fognak egymásnak feszülni.

A produkcióban továbbá Anya Taylor-Joy és Sarah Paulson is tiszteletüket teszik, szóval az Üveg minősége határozottan nem a színészgárdán, hanem sokkal inkább azon múlik majd, hogy a hullámvölgyekkel teli karriert bejáró Shyamalan most mennyire tette oda magát - de a Széttörve és az eddig látottak alapján minden okunk megvan a bizakodásra.  

Frissítés: megérkezett a trailer szinkronos változata is. 

Szinkronos: 

Eredeti: 

Az Üveg 2019. január 24-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.