Hirdetés

Wonder Woman - friss csatajelenetek az új nemzetközi előzetesben

|

A nagyvilágnak szánt második előzetesben még több akciózással leptek meg minket.

Hirdetés

Jövőre a DC/Warner az első különálló női szuperhősfilmmel próbálkozik, amiben elmesélik nekünk Wonder Woman eredettörténetét, hogy később az Igazság Ligájában már ismerősként köszönthessük Gal Gadotot.

Hirdetés

Az új nemzetközi előzetes egy kevert verziója az előzőeknek, több jelenetet mutogatnak a világháborús korból, főleg harcjeleneteket, amiben WW már az ikonikus ostort is előkapja. Oroszosok előnyben!

A főszerepben Gadot mellett: Chris Pine, Ewen Bremner, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Lucy Davis és Connie Nielsen. A premier június 2-án lesz, nem sokkal utána, november 17-én, pedig már az Igazság Ligájában tűnik fel újra Gal Gadot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.