Hirdetés

Comic-Con 2016 - Kong: Skull Island – itt az első előzetes

|

Nem beszéltek mellé, amikor azt mondták, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb King Kong.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt egy vagány mozgóposzterrel hintette el a film hivatalos Twitter fiókja valaminek az érkeztét, ma pedig meg is kaptuk a Kong: Skull Island első teljes értékű előzetesét.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures Comic-Con panelje nem hagyott maga után kívánnivalót. Volt itt Wonder Woman és Suicide Squad előzetes, Igazság Ligája csoportkép és teaser, de kaptunk egy remek ízelítőt a King Arthurból is. Az eddigi King Kong filmek "csupán" egy 7-9 méter magas Kongot mutattak be nekünk, de ebben a feldolgozásban már a 30-at is eléri az emberszabású - ezt az előzetes sem hazudtolja meg. Ugyan sok majmot még nem láthattunk, de már csak a nagyszerű színészgárda miatt is várólistás az alkotás. 

A Kong: Skull Island 2017. március 10-én érkezik a mozikba, Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Főbb szerepekben Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.