Hirdetés

2023 őszére csúszik a Babylon 5 reboot

|

A The CW csatorna továbbra is kitart a projekt mellett, de a vezetők előbb a tulajdonosváltáson akarnak túl lenni.

Hirdetés

Ahogy azt sejteni lehetett a The CW csatorna meghirdetésekor, a tulajdonosváltást övező bizonytalanság kihatással lett néhány sorozatprojektre. Bár a múlt héten a The CW négy új pilotot is berendelt - az Odaát és a Walker előzménysorozatokat, a női Zorrót, illetve a Gotham Knightsot -, egy korábbi sci-fi projekt hiánya rögtön kiszúrhatta a vérmes rajongók szemét. Ez nem más, mint a rebootolandó Babylon 5.

Hirdetés

A híres sci-fi széria eredeti készítője, J. Michael Straczynski árulta el, és nyugtatta meg a rajongókat, hogy a projekt továbbra is sínen van, ám a csatorna úgy döntött, hogy a 2023 őszi felhozatalban fogja útjára indítani a klasszikus történet modern újragondolását. Straczynski arra is kitért, hogy Mark Pedowitz, a The CW elnöke szerint kiváló szkripttel rendelkezik a pilot, ám a csatorna eladását már szeretné megvárni, mielőtt elrajtolna a Babylon 5 reboot.

Továbbra is érdeklődve várjuk, mi sül ki a The CW eladásából, milyen projekteket kaszálhatnak el az új tulajok, illetve milyen új tartalom honosodhat meg a csatornán. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Babylon 5-nek biztos helye van, ha nem is az idei, de legalább a jövő őszi felhozatalban.

Ti várjátok már az új Babylon 5 sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.