Hirdetés

Egy rakás sorozat pilotját rendelte be a The CW

|

Érkezhet az Odaát és a Walker előzménye, illetve a Gotham Knights, no meg a női főszereplős Zorro.

Hirdetés

A The CW és annak vezetősége egyelőre nem foglalkozik az eladásáról szóló hírekkel, és amíg nincs egy végleges döntés ezzel kapcsolatban, az élet megy tovább - vagy ahogy az angol mondaná: "business as usual". Ennek megfelelően a csatorna most alaposan ráfeküdt a szeptembertől kezdődő új televíziós évad tartalmaira, mivel rögtön négy sorozat pilotját rendelték be.

Házon belül természetesen a legnagyobbat a 15 évadot megért Odaát előzménysorozata, a The Winchesters szólhat. A Jensen Ackles által fejlesztett széria, melyben narrátori szerepet is elvállal, a Winchester fiúk szüleinek történetét fogja elmesélni. Jared Padalecki, talán megirigyelve Odaátbeli fivére tartalomgyártói sikerét, executive producerként fog közreműködni a saját új sorozata, a Walker előzménytörténetében, mely a Walker: Independence címen debütálhat. A történet az 1800-as évek Texasába repítheti vissza a nézőket.

Hirdetés

Szintén pilot berendelést kapott a Gotham Knights, melynek az lehet az érdekessége, hogy nem lesz az Arrowverse része, ha megvalósul a teljes évad. Ez mindenképp érdekes fordulat, és arra sem vennénk mérget, hogy siker esetén egy multiverzumos crossover epizód során ne keresztezné egymás útját a két különálló világ.

Míg az előbbi három széria csak pilot berendelést kapott, addig Robert Rodriguez Zorro sorozata már hatrészes bizalomnak örvendhet. Miután több évtizeden keresztül Zorro nélkül maradtunk, ezúttal lesz miből válogatnia a nézőknek, hiszen kapunk egy változatot a modern korban, egyet a klasszikus elképzelésben, illetve Rodriguez verzióját, melyben egy női karakter fogja alakítani a latinó igazságosztót. A Zorro pilotja annyira megtetszett a The CW-nak, hogy rögtön berendeltek hat további részt.

Fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül kapnak egészévados berendelést ezek a projektek. Az amerikai tévésorozatgyártás legendás arról, mennyi széria hasal el már a pilottal, úgyhogy egyelőre a nézők a kivárás taktikáját kénytelenek alkalmazni. A felsoroltak közül ti melyik megvalósulásának örülnétek leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.