Hirdetés

Babylon 5 reboot érkezik a The CW-re

|

A 90-es évek klasszikus sci-fi sorozatának újragondolásán az eredeti széria készítője, J. Michael Straczynski dolgozik.

Hirdetés

Mondhatni csak idő kérdése volt, ám valamelyest mégis váratlanul robbant a bombahír, hogy a The CW-n kerül rebootolásra a 90-es évek egyik klasszikus sci-fi sorozata, a Babylon 5. Aki pedig elsőre húzná a száját, azt megnyugtatjuk, mivel az eredeti széria készítője, J. Michael Straczynski készíti a 2020-as évek változatát a csatornának.

Hirdetés

Egyelőre csak Straczynski neve került nyilvánosságra a közreműködő kreatív emberek közül, de azt is meg tudtuk, hogy a mostanában divatos soft reboot helyett teljesen ledózerolják az elődöt, és a nulláról fogják felépíteni az új változatot. Egyedül az alapkoncepció és a főhős kiléte nem változik: John Sheridant fogjuk nyomon követni, amint az öt mérföld hosszú űrhajót/állomást, a Babylon 5-öt navigálja a végtelen világűrben, megpróbálva fenntartani a képlékeny békét a szektorban.

Bár ez az új megközelítés történetileg elkülöníti magát az 1994 és 1998 között sugárzott Babylon 5-től, azért némi megfelelési árnyék mindenképp vetődni fog rá. Az eredeti ugyanis nemcsak kritikusok és nézők által is kedvelt széria volt, hanem díjnyertes is: két Hugo és két Emmy díjat is bezsebelt, igaz utóbbiakat vizuális megjelenítés kategóriákban. A potenciál adott, már csak az a kérdés, hogy képes lesz-e megugrani az előd szintjét. Ti nézni fogjátok az új Babylon 5-öt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.