Hirdetés

A Fallout-sorozat hivatalosan is zöld utat kapott az Amazontól

|

Most már biztos, hogy elkészül a legendás videoáték adaptációja.

Hirdetés

2020 nyarán kaptuk az első híreket arról, hogy az Amazon sorozatot tervez készíteni a Bethesda egyik legnépszerűbb és kultikus játéka, a poszt-apokaliptikus világban játszódó Fallout alapján. Az azóta eltelt időben viszont semmit nem hallottunk a projekt felől, így kezdtünk kicsit aggódni. Aggodalomra azonban úgy néz ki egyelőre nincs ok, a streamingszolgáltató ugyanis a minap hivatalosan bejelentette, hogy zöld utat adtak a sorozatnak, így már biztosan elkészül egy évadnyi történet.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a széria showrunnerei Genf Robertson-Dworet (Marvel Kapitány, 2018-as Tomb Raider) és Graham Wagner (Portlandia, Szilícium-völgy) lesznek, a projektért pedig továbbra is az HBO-n futó Westworld sorozat két társ-alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy felel majd, akik ügyvezető producerei is lesznek a történetnek, Nolan pedig az első rész rendezését is elvállalta. 

Rajtuk kívül a Bethesda kiadó két alakja, Todd Howard és James Altman is részesei lesznek a projektnek, és igyekeznek mindenben segíteni és felügyelni a projekt elkészültét. Hogy pontosan mikor számíthatunk a sorozatra, azt nem tudjuk, de 2023-nál hamarabb nem valószínű.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.