Hirdetés

Fallout-sorozatot készít az Amazon

|

Méghozzá nem is akárkik vezényletével.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő években a videojáték adaptációk új hullámáról szólhat Hollywood, hiszen a jövőre érkező Halo-sorozat (amit nem mellékesen Budapesten forgatnak), az előkészületi fázisban levő Borderlands-film (melyhez Cate Blanchettet is sikerült megszerezni) valamint az HBO-ra érkező The Last of Us-széria (amelyet a játékok atyja, Neil Druckmann és az HBO-féle Csernobil alkotója, Craig Mazin dolgoz fel) után most egy újabb híres franchise költözhet a képernyőkre.

Hirdetés

Az Amazon ugyanis bejelentette, hogy sorozatot készít a posztapokaliptikus világban játszódó Fallout-játékok alapján, méghozzá Jonathan Nolan és Lisa Joy, azaz a Westworld alkotóinak a vezetésével. Nolanék gyártócége, a Kilter Films mellett a Fallout 3-tól a játéksorozat kiadójának számító Bethesda Softworks és az új részeket (Fallout 3-4, Fallout 76) fejlesztő Bethesda Game Studios is részesei lesznek a széria elkészülésének. 

A sorozatról a bejelentésen kívül nem derült ki semmi más, így sem a történetéről, sem a karakterekről nem kaptunk infót, Nolan és Joy viszont kiadtak egy közleményt, amelyben elmondták, hogy nagy rajongói a játékoknak, és alig várják már, hogy tető alá hozhassák a projektet:

A Fallout minden idők egyik legnagyobb videojáték címe. Ennek az őrülten kreatív és ötletes történetnek minden fejezete számtalan órára szippantott be minket, ezért hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy Todd Howard és a Bethesda többi őrült lángelméivel közösen kelthetjük életre ezt a hatalmas, sötét és vicces világot az Amazon Studios segítségével.

Örültök a hírnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.