Hirdetés

A Halálos iramban 9 rendezője élőszereplős filmet készít a One Punch Manből

|

A képregényhősök dekonstrukciója a nagyvásznon is elkezdődik Justin Linnek köszönhetően.

Hirdetés

Justin Lin április végén hagyta ott a Halálos iramban franchise-t, de már akkor sem aggódtunk amiatt, hogy a direktor sokáig munka nélkül maradna. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy alig másfél hónappal később egy új projekt kapcsán cikkezhetünk róla: a Deadline értesülései szerint a rendező aláírt a Sonyhoz, hogy élőszereplős filmként adaptálja a One Punch Mant.

Hirdetés

Az eredetileg mangaként indult, majd 2015 óta animeként is feldolgozott történet középpontjában egy Saitama nevű hős áll, aki a világ legerősebb embere. Történetesen annyira erős, hogy minden ellenfelét egyetlen ütéssel képes leteríteni. Ez az állapot azonban üdvözölés helyett csupán unalmat és fásultságot eredményezett Saitamánál, miközben a többi hős példaképként és mesterként tekintene rá. A One Punch Man tökéletesen beleillik abba a sodorba, amit az elmúlt években a The Boys vagy az Invincible is elindított a tévéképernyőn, tehát itt is egy a képregényhősöket övező mítoszrombolásról van szó, ami parádésan forgatja ki a már jól ismert zsánert önmagából.

A Sony adaptációs terveiről már 2020-ban is beszámoltunk, de akkor még csak Scott Rosenberg és Jeff Pinker csatlakozott a projekthez írói szerepkörben, akik korábban a Venomon és a Jumanji: A következő szinten dolgoztak együtt. A Sony hosszútávon tervezne a One Punch Mannel, tehát amennyiben jól sül el Lin víziója, akár további filmekben is viszont láthatjuk kedvenc kopasz köpenyes hősünket.

Ti szerintetek működhet majd a One Punch Man élőszereplős filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.