Hirdetés

Élőszereplős film készül a One Punch Manből

|

A vászonra költözik a világ legerősebb szuperhőse.

Hirdetés

A sónen animékből és mangákból jól ismerjük már azokat a karaktereket, akik epizódról epizódra egyre nagyobb erőre tesznek szert, ami egy idő után egészen nevetséges méreteket tud ölteni. Ezt a koncepciót figurázza ki a One Punch Man, amelynek főszereplője már a kezdetektől fogva korlátlan hatalommal rendelkezik, és a széria címéhez méltóan egyetlen ütéssel képes leszámolni bármilyen ellenféllel.

Hirdetés

Saitama kalandjai önmagukban így azért unalmasak lennének, de mellette számtalan olyan szereplő is megjelenik a történetben, akik miatt rá lehet kapni a sorozatra. A világ pedig pontosan ezt tette, hiszen az eredetileg internetes képregénynek indult One Punch Manből több mint 30 millió példány kelt el, amikor nyomtatásba került, 2015-ös amerikai debütálását követően pedig felkerült a New York Times bestseller mangái közé. Ezután az anime sem váratott sokáig magára, amit később például követtek videojátékok is.

Most pedig úgy tűnik, hogy a Sony által megnyílt az út az élőszereplős adaptáció felé, amit a Venomot is jegyző Scott Rosenberg és Jeff Pinkner páros írhat. A hírek szerint a stúdió nagy reményeket fűz a projekthez a One Punch Man népszerűségéből adódóan, így mindenképpen bővíteni szeretné a franchise-t, amelynek egyik módja lehet a filmes adaptáció. Rosenberg és Pinker egyre népszerűbb választás a Sony berkeiben, hiszen ha nem is minden filmjük tudhat magáénak kritikai sikereket, pénzügyileg kifizetődő vállalkozásoknak bizonyulnak. A Venom 850 milliót, a Jumanji 960 milliót és még a gyengébben teljesítő folytatása is 750 millió dollárt meghaladó bevételt hozott a házhoz. Amint további részletek derülnek ki a filmmel kapcsolatban, beszámolunk nektek róla, addig is, ti kit tudnátok elképzelni Saitama szerepében? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.