Hirdetés

A következő Star Trek-film visszatér majd a széria gyökereihez

|

A rendező megosztotta az első információkat a filmről.

Hirdetés

Nehezen akart összeállni a következő Star Trek-mozi, hiszen még maga a stúdió sem tudta sokáig eldönteni, hogy pontosan milyen filmet is szeretne tető alá hozni. Ráadásul rendezőcserén is átesett a projekt, így sokáig kétséges volt egyáltalán a film elkészülte is. Tavaly novemberben aztán végre megtalálták a megfelelő rendezőt a Fargo és a Légió sorozatok készítőjének, Noah Hawley-nak a képében. Most, két hónappal később pedig Hawley végre megtörte a csendet, és megosztotta az első részleteket a Star Trek 4-ről. 

Hirdetés

Hawley a Television Critics Association-ön a hamarosan új évaddal érkező Fargónak szentelt paneljén beszélt egy keveset a Star Trekkel kapcsolatos terveiről. Elmondta, hogy rögtön azután nekikezd a projektnek, hogy a Fargo 4. évadja befejeződött, és bár a projekt még mindig csak korai fázisban van, a fejében már megvan a forgatókönyv saját víziója:

Megvan a saját elképzelésem a szériáról. Szeretnék visszatérni azokhoz a gyökerekhez, amiket mindenki annyira szeretett a Next Generation sorozatban. Hiszen a Star Trek mindig is egy különleges történet volt a felfedezésről, empátiáról, diverzitásról és kreatív problémamegoldó képességről, amely a legjobb oldaláról mutatja be az emberiséget. Hogy az emberiségnek meg kell találnia a helyét az univerzumban, miközben a problémákat vagy diplomáciával oldotta meg, vagy úgy, hogy túljárt ellenfelei eszén. Számomra erről szól a sorozat, hiszen ez eredetileg nem egy akciósorozat volt.

Ti mit gondoltok erről? Mi számotokra a tökéletes Star Trek élmény?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.