Hirdetés

A Fargo készítője rendezi a következő Star Trek-filmet

|

Quentin Tarantino mellett egy másik rendező is beszállt a USS Enterprise bizniszbe.

Hirdetés

A jövő év elején érkezik a Picard alcímre keresztelt Star Trek-sorozat, amelyben a jelenleg 79 éves Patrick Stewart ismét az ikonikus karakterének, vagyis Jean-Luc Picard bőrébe bújhat. A USS Enterprise csillaghajó kapitányának története mellett még mindig előkészületi fázisban van az Álomgyár fenegyerekének, Quentin Tarantinónak a különálló Star Trek-filmje, amiről még mindig semmi konkrétat nem tudunk, viszont a The Hollywood Reporter a minap egy olyan hírt hozott le, miszerint egy harmadik Star Trek-mozi is készülőben van, méghozzá a Fargo és a Légió készítőjével, Noah Hawley-vel a fedélzeten.

Hirdetés

Hawley nevét nem pusztán az előbb említett két nagyszerű sorozatból ismerhetjük, hanem több bestseller regény borítóján is ott virít, mint például a 2016-ban piacra dobott A zuhanás előtt. Viszont debütáló rendezése, az idén megjelent Lucy in the Sky nem kapott fényes kritikákat, sőt még a pénztáraknál is megbukott (magát a büdzsét nem tudta visszahozni), de ez a kisebb malőr nem jelenthetett akkora problémát, hiszen Hawley kapta meg a lehetőséget a soron következő Star Trek-film elkészítésére. A forgatókönyvírás mellett a rendezést is ő fogja vállalni.

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk Hawley projektéről sem, viszont ha enged neki a stúdió, akkor egy igencsak fordulatos, komoly űrdrámát kaphatunk a pénzünkért cserébe - más kérdés, hogy ez (úgymint Tarantino-mozija) nem éppen Star Trek-film lesz, de annyi baj legyen. Ti mit szóltok, jó öltet Hawley-nak adni ezt a lehetőséget?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.