Hirdetés

Ismét bajban van a következő Star Trek film

|

Néhány hónapja még bíztató híreket kaptunk a Star Trek 4-ről, most viszont a jelek szerint a stúdió félre tette a filmet.

Hirdetés

A Paramount Pictures jegelte a következő Star Trek filmet. Már a franchise legutóbbi tagja, a Mindenen túl előtt beharangozta J.J. Abrams producer, hogy tervben van a negyedik rész. Azóta egyszer sem tudtuk biztosra venni, hogy elkészül a várva várt film, amiben Chris Hemsworth is visszatérne az idősebb Kirk kapitány szerepében. Ősszel végül rendezőre talált a film S.J. Clarkson személyében és úgy tűnt, hogy minden sínen van, de most mégis kisiklani látszik a szerelvény.

Hirdetés

Ha olvastátok a tegnapi Trónok harcás hírünket akkor tudjátok, hogy a készülő előzménysorozat pilot epizódját szintén Clarkson fogja dirigálni. A hírek szerint a rendezőnő azért tudta elfogadni az HBO ajánlatát, mert a Paramount úgy döntött, hogy felfüggesztik a Star Trek 4 fejlesztését. Ha valóban így van akkor az elég szomorú, hiszen talán sosem láthatjuk együtt a két Christ a két Kirk szerepében. Ezen túl az egész színészgárdáért nagy kár, hiszen ha valamiben végig jeleskedni tudtak ezek a filmek az az volt, hogy remek színészeket vonultatott fel, akik között megvolt az összhang a vásznon.

Hogy mi állhat a kasza hátterében? Az egyik indok az lehet, hogy a hírek szerint Chris Hemsworth és Chris Pine is magasabb gázsiért vállalta volna el a folytatást, ami a Mindenen túl gyenge pénzügyi teljesítménye fényében elég rizikós vállalkozás lett volna a stúdió részéről. A szokásos pénzügyek mellett az is közre játszhat, hogy a stúdió nem feltétlenül a mozivásznakon látja a széria jövőjét. Kiválóan teljesít a CBS-en futó Star Trek Discovery, amelynek apropóján további televíziós tervei vannak a Paramountnak a Star Trek franchiseal. Többek között Pickard történetét is folytatni szeretnék és Patrick Stewart készséges visszatérni a szerepben.

Minden jel arra utal, hogy évekbe telhet még mire új Star Trek film kerül a mozikba és egyre valószínűbb, hogy az nem a negyedik rész lesz. Nagy felhajtást keltett Quentin Tarantino Star Trekes ötlete, aminek megvalósításán jelenleg Mark L. Smith (A visszatérő) forgatókönyvíró és J.J. Abrams dolgoznak. Meglehet, hogy ez lesz az a versenyző, amire a stúdió fogadni mer majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.