Hirdetés

Több forgatókönyvet is készítenek a Star Trek 4-hez

|

Valamelyik majdcsak bejön a stúdiónak és folytatódhat a J.J. Abrams által újraindított sci-fi franchise.

Hirdetés

A 2009-es Star Trek szépen biztosított új startot eme sci-fi klasszikus szerelmesinek, sőt laza stílusával friss arcokat is megnyert magának. A folytatások sajnos nem tudták meglovagolni az ütős kezdést, ami a harmadik résznél már anyagilag is csúnyán meglátszott. Az alkotók lázasan dolgoznak azon, hogy összehozzák a Star Trek 4-et, de félő ha ez sem hozza az elvárásokat, akkor a Paramount már a rebootoláson fog gondolkodni.

Hirdetés

Természetesen ezt az eshetőséget a stúdió is inkább elkerülné ezért a hírek szerint több forgatókönyvet is készítenek a háttérben. Az infó a Spockot alakító Zachary Quintotól származik, aki a következőket nyilatkozta az Entertainment Tonight Canada számára:

"Először is, szerintem több forgatókönyv is létezik. Mivel már azelőtt is volt egy szkript, hogy Quentin Tarantino előállt volna az ötletével. Szóval azt hiszem, hogy többet is fejlesztenek egyszerre. Nem tudom mi lesz ennek a vége, de az biztos, hogy Quentin most egy másik filmen dolgozik.

Mindannyian a várakozás státuszában állunk. Izgatottak vagyunk annak hallatán, hogy Quentinnel működhetünk együtt egy Trek filmen, de tudom, hogy Simon Pegg és Doug Jung, akik az utolsó filmet is írták, szintén dolgoznak egy forgatókönyvön és egy másik csapat író egy következőt ír. Úgyhogy nem tudom. Nem tudom mi fog történni."

Feltehetőleg ezek közül az egyik azt az időutazós ötletet dolgozza fel, amiben Chris Hemsworth visszatérne George Kirk szerepében. Aztán ott van még a Tarantino féle verzió és ezek szerint egy harmadik lehetőség is.

A Star Trek - Mindenen túl valóban nem lett a franchise ékkövve, de nem szívesen látnánk még a sírban ezeket az új filmeket, mert igazán jó stábot sikerült összekaparni hozzájuk. Ti mit látnátok szívesen a következő Star Trek filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.