Hirdetés

A Marvel fejese szerint a Fekete Párduc az eddigi legjobb filmjük

|

A Marvel Filmes Univerzumot összefogó Kevin Feige úgy látja, hogy a legújabb filmjükkel meg tudták ugrani az elődök által felállított mércét.

Hirdetés

Pénzügyi szempontból úgy teljesít a Fekete Párduc, ahogy a stúdió ezt megelőző filmjei, vagyis már sokadik szuperhősös filmjük robbantja fel a kasszákat és hoz nem kevés pénzt a Marvel konyhájára. Emellett a kritikusok is kifejezetten szerették, a mi kritikánkban is elmeséltük, miért olyan meggyőző a wakandai kaland.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum főnöke, Kevin Feige nevéhez kötik a filmes világuk sikerét, aki jó irányba terelte a filmek készülesét, hogy azok stílusban és minőségben is beleilljenek a képregényes világba. Az ABC News interjújában elmesélte, hogy így reagált, mikor látta a Fekete Párduc kész változatát:

A film véget ért, én pedig ránéztem Ryanre (a rendezőre), és azt mondtam, hogy ez az eddigi legjobb film, amit csináltunk.

Természetesen ahogy a Marvel filmek többségénél, a Fekete Párduc esetében se nyerte el mindenki tetszését a film, és Feige véleménye is csak egy a sok közül, és így is érdemes kezelni.

Szerintetek mi volt az eddigi legjobb Marvel film, ami valaha készült?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.