Hirdetés

Andy Serkis egy különleges Batman filmet ígér a nézőknek

|

A Gollumot és Cézárt életre keltő színész szerint Matt Reeves rendező munkája után nem fogják húzni a szájukat a rajongók.

Hirdetés

Miután Andy Serkis A majmok bolygója trilógiában Cézár alakításával megkoronázta a motion capture technológiát, aminek alapító köveit annak idején szintén ő tette le A Gyűrűk Ura Gollamjaként, újabban már húsvér szerepekben látjuk viszont, vagy éppen direktorként, mint a közelgő Venom 2 esetében.

Bár egyelőre most minden fókusz a Sony szimbiótájának kalandján van, a színész-rendező fél szemmel már a jövő évi The Batmanre is kacsintgat, mely projekt keretein belül újra együtt dolgozhatott A majmok bolygója direktorával, Matt Reevesszel.

Hirdetés

Hogy mekkora hatással volt Reeves Serkisre, azt jól példázza, hogy utóbbi bevallotta, hogy csakis az előbbi miatt vállalta el Bruce Wayne komornyikjának, Alfred Pennyworthnek a szerepét.

"Egyértelműen a Matt-tel való közös munka miatt csatlakoztam. Nagyon szeretnék beszélni róla, de nem tehetem. Megtiltották, hogy nyilatkozzak Alfrédról és a The Batmanről. Annyit azonban biztosan állíthatok, hogy Matt Reeves, aki egy nagyon kedves barátom, akivel A majmok bolygója filmeket is együtt csináltuk, egy egészen hihetetlen filmet hozott tető alá. Tényleg úgy hiszem, hogy különleges lesz."

Az elvileg 2022 tavaszán érkező The Batmanről eddig igen kevés információ látott napvilágot, hiába kaptunk már előzetest is belőle. Ha minden igaz, akkor az október 16-án megrendezésre kerülő DC FanDome-on debütálhat a második kedvcsináló, ami már talán többet fog villantani a The Batman cselekményéből és az ikonikus gonosztevőkből is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.