Hirdetés

A The Batman őrületes kedvcsinálója mozgásban is leleplezi Robert Pattinson denevéremberét

|

Matt Reeves víziója tényleg merőben különbözhet a korábbi feldolgozásoktól.

Hirdetés

Talán a Matt Reeves rendezésében készülő The Batmant övezte a legnagyobb várakozás a DC FanDome programjában, ami a Jokerhez hasonlóan egy teljesen különálló film lesz, és amelyről az illusztris szereplőgárdán kívül eddig annyit lehetett tudni, hogy a karakter első éveit dolgozza fel, noha nem eredettörténetként. Most már magába a produkcióba is lehetőségünk van belepillantani, és azt kell mondanunk, hogy nehezen találni szavakat.

Hirdetés

A rendező elmondta, hogy bár az új Batman valóban nem eredettörténet lesz, hiszen a hős ténykedésének második évében veszi fel a fonalat, de az ellenfelei még csak most lépnek ki az árnyékból, beleértve Rébuszt, a Pingvint és Macskanőt is. Inspirációként olyan klasszikusokat említett, mint a Taxisofőr vagy a Francia kapcsolat. Ráadásul megerősítette a Gotham Cityben játszódó rendőrnyomozós krimi-thrillersorozat készülését is, ami előzményként kapcsolódik a filmhez, és a Gotham Cityt már régóta sújtó korrupcióval is foglalkozik majd. Ez már a The Batmanben is fontos szerephez jut, az HBO Maxre érkező sorozat pedig csak jobban elmélyíti.

Reeves, a film rendezője már több ízben is kihangsúlyozta, hogy az ő Batmanje sokkal noirosabb lesz, és a korábbi mozifilmeknél nagyobb hangsúlyt fektet a címszereplő nyomozói tudására, ha már ő a világ legjobb detektívje. A panelbeszélgetésen bemutatott előzetes egyáltalán nem hazudtolja meg ezt az ígéretet, és ez alapján a krimirajongók számára igazi csemege lehet majd ez a legújabb feldolgozás. Mindehhez jóval realisztikusabb körítés is társul, amivel akár még Nolan filmjeinél is sötétebb és földhözragadtabb alkotást kaphatunk jövőre. De elég is ennyit a körítésből, beszéljen helyettünk a film őrületes kedvcsinálója:

A The Batman a forgatási munkálatok negyedéig jutott a koronavírus miatti leállás előtt, de a jelenlegi tervek szerint szeptemberben folytatják tovább a munkát Nagy-Britanniában, hogy tartani tudják az immáron 2021. október 1-re kitűzött bemutatódátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.