Hirdetés

Elszabadul a pokol a Venom 2.: Vérontó legújabb szinkronos előzetesében

|

Úgy tűnik, hogy vérontásból nem lesz hiány.

Hirdetés

Megannyi film mellett a Venom folytatása sem úszta meg a koronavírus okozta csúsztatásokat 2020-ban, ami ennek köszönhetően majdnem egy évvel az eredeti premierdátum után készül debütálni a mozikban, várhatóan idén októberben. Feltéve, hogy nem fog addig romlani a járványhelyzet a világban, de a Shang-Chi számait látva pozitívan áll ehhez a Sony, így várhatóan nem fogja tovább csúsztatni a premiert. 

Hirdetés

A Venom 2.: Vérontó a jelenlegi tervek szerint október 14-én fog a hazai mozikba kerülni, amelynek rendezéséért ezúttal Andy Serkis felelt, Tom Hardy pedig természetesen visszatér az antihős Eddie Brock/Venom szerepében, akárcsak Michelle Williams karaktere, míg az antagonista Cletus Kasady/Vérontó Woody Harrelson képében tűnik fel. Úgy tűnik, hogy a film erősen feszegetni fogja a korhatár-besorolás korlátait, de nézzétek meg az új szinkronos előzetest, és döntsétek el ti: 

Szinkronos:

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.