Hirdetés

Ennyit kerestek a Bosszúállók sztárjai a filmekkel

|

Most már hivatalosan is tudjuk, hogy mennyi pénzt tehettek zsebre Vasemberék.

Hirdetés

Egészen elképesztő számokat produkál a Végjáték a pénztáraknál, hiszen az első hétvégén gyakorlatilag a létező összes bevételi rekordot könnyű szerrel sikerült megdöntenie, így pedig jó esélye nyílt arra is, hogy az abszolút csúcstartót, az Avatart is ledöntse a trónról. Ezzel persze nem csak a stúdió keresi magát degeszre, hiszen értelemszerűen annak sztárjai is komoly summát vihettek haza. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis kiderítette, hogy a Thort alakító Chris Hemsworth, az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans és a Vasembert megformáló Robert Downey Jr. mekkora összeget kerestek a Végtelen háborúval és a Végjátékkal. Mint az kiderült, Hemsworth és Evans még az Első Fázis idején egy 5 filmre szóló szerződést kötöttek, ezért a Végtelen háború előtt újat kellett kötniük a Marvellel. Így pedig sikerült egy 15-20 millió dolláros fizetést kialkudniuk, vagyis a két filmért közel 40 millió ütötte a markukat.

Ennél azonban még jobban járt Downey Jr., aki egy egyedülálló megállapodást kötött Kevin Feige-vel, melynek értelmében százalékos részesedést kap a filmek bevételéből. A 2 milliárdos bevételt is megugró Végtelen háború esetében ez legalább 75 millió dolláros fizetési csekkett jelentett a számára, és mivel a Végjáték valószínűleg még ezt a számot is jócskán túl fogja szárnyalni, el tudjátok képzelni, hogy miként fog a pénzben úszni a színész. 

Az viszont, hogy a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson mennyit is kapott a negyedik Bosszúállók moziért nem derült ki, de annyit már tudunk, hogy az önálló filmjéért 20 milliós fizetést fog kapni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.