Hirdetés

Premierdátumot kapott a Marvel's Iron Fist

|

A Netflix végre lerántotta a leplet arról, mikor is érkezik az Iron Fist.

Hirdetés

Most, hogy Daredevil és Jessica Jones után a múlt héten Luke Cage is bemutatkozott saját történetével a Netflixen, még egy lépéssel közelebb kerültünk a The Defenders minisorozathoz, melynek a már említett hősökön kívül még Iron Fist lesz a tagja. Eddig nem voltunk benne biztosak, mikor is érkezik a karakter önálló kalandja, ám a Netflix egy rövidke kis promóvideóban végre leleplezte a premierdátumot.

Hirdetés

A történet szerint tizenöt évvel azután, hogy halottnak nyilvánítják egy repülőgép-szerencsétlenségben, Danny Rand rejtélyes módon visszatér New York-ba, hogy visszakövetelje azt, ami az övé. Ám amikor egy rég elfeledett ellenség bukkan fel a városban, Danny-nek választania kell a családi örökség és a hőssé válás között.

A premier tehát adott, főszerepben pedig feltűnik Finn Jones (Trónok harca), mint Daniel Rand/Iron Fist, Jessica Henwick (Star Wars: Az ébredő Erő), David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey (Banshee), valamint vendégszerepben Carrie-Anne Moss az ügyvéd Jeri Hogarthként, akit a Jessica Jones-ból ismerhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.