Hirdetés

Itt van a BoJack Horseman új évadának előzetese, ami egyúttal az utolsó is lesz

|

A rövidebb ízelítő mellé megjelenési dátumot is kaptunk, ami sokunkat szomorúsággal fog eltölteni.

Hirdetés

A Netflix sokak szemében legjobb sorozatának számító BoJack Horseman a hatodik évadához érkezett el, amit a tavalyi, közel hibátlan ötödik etap óta tűkön ülve vártunk. A bejelentés mellé kiadták a hivatalos előzetest, amely hangulat- és stílusteremtésben most sem vallott kudarcot, valamint megtudtuk az évad premierdátumát is. Viszont mindezen pozitívumok mellé egy keserédes, már-már melankolikus hír is hozzátartozik, nevezetesen az, hogy a mostani hatodik évad lesz egyben az utolsó is. Épp emiatt a teljes szezont két részre szedték, aminek az első felét október 25-től, a másodikat pedig január 31-től teszik elérhetővé a Netflix könyvtárában.

 

Hirdetés

Mivel a 2014 óta futó sorozatnak a hatodik felvonásáról beszélünk, így a történetet mint olyat nem nagyon taglalnánk, hiszen ezzel rengeteg spoilertől és fordulattól fosztanánk azokat, akik még csak most vetették bele magukat ebbe a földi csodába. Pontosan emiatt csak az indítsa el a közel kétperces előzetes lejátszását, aki már befejezte az előző évadokat. Annyit azért elárulhatunk, hogy a sztori ott fog folytatódni, ahol legutóbb abbamaradt.

 

A BoJack Horseman befejező évadának első fele most október 25-től lesz elérhető a Netflixen, ám egyelőre nem tudni, hogy mennyi epizódot tartalmaz ez a fajta felbontás. A honosítás is eléggé kérdéses még, viszont nagy eséllyel ez is minimum magyar felirattal érkezik meg kis hazánkba. Ti beírtátok már pirossal a premiert a naptáratokba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.