Hirdetés

Szinkronosan is nézhető lesz a BoJack Horseman

|

Végre Magyarországra is eljut a világ egyik, ha nem a legjobb animációs dramedyje, mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

Akik egy kicsit is adnak az esztétikára és a minőségre a sorozatok terén, azok belefutottak már a Netflix egyik korai csodájába, a BoJack Horsemanbe. Nehéz erről a nagyszerű animációs szériáról röviden beszélni, hiszen rengeteg oldalról megközelíthető, elemezhető. Tényleg csak a jéghegy tetejét súrolva, a sorozat egy antropomorf ló, BoJack életét mutatja be, aki anno az 1990-es években egy olcsó, proli szitkom miatt híres lett, de hamar a süllyesztőben találta magát az idő múlásával. BoJack sorozatos csatáinak lehetünk szem- és fültanúi, ahogy a karrierjével, a szerelmi életével, a baráti kapcsolataival és legfőképpen önmagával, a saját életével küzd, hogy egy jobb, boldog ember (ló) legyen. Eddig öt évadot láthattunk, mindegyike közel tökéletes és zseniális volt, így nagyon várjuk már az idén érkező hatodikat is.

Hirdetés

Viszont jelen esetben nem is ennek, hanem annak örülhetünk, hogy végre Magyarországon is műsorra tűzik a sorozatot, méghozzá a TV2 csoporthoz tartozó Humor+-on - számolt be róla a MűsorVízió. Előreláthatólag július 22-én fog debütálni, este 23 órakor - mindnyájunk örömére dupla epizóddal. Aki eddig azért nem vágott bele a BoJack Horsemanbe, mert nem volt hozzá magyar szinkron, azok végre fellélegezhetnek és piros betűs ünnepként beírhatják ezt a dátumot a naptárjukba.

Ti fogjátok nézni magyarul a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.