Hirdetés

J.J. Abrams új Constantine-sorozatot fejleszt, ami eltér a korábbi feldolgozásoktól

|

Újabb részleteket tudhattunk meg a régóta belengetett projektről.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, hogy J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot végre valahára képernyőre viszi a Justice League Dark univerzumának hőseit sorozat formájában, ami múlt áprilisban azonnali, pilot nélküli megrendelést kapott az HBO Maxnál. Ezzel kapcsolatban több, nehezen hitelesíthető forrásból származó pletyka is felütötte a fejét azzal kapcsolatban, miszerint a csapat több tagja is saját projektet kaphat, beleértve a láncdohányos pokoljárót, Constantine-t.

Hirdetés

Habár tavaly nyáron még egy potenciális mozifilmről számoltunk be a reneszánszát élő karakter kapcsán, de a Deadline friss értesülése immáron sorozatadaptációt emleget az HBO Maxen: a közös pont J. J. Abrams csapata és az, hogy a készülő produkció a Hellblazer történetek minden eddiginél sötétebb feldolgozása lenne. A jelentés szerint az új Constantine-sorozat a főhős egy fiatalabb változatát indítaná útra Londonban, és sokkalta inkább a démonvadász horrorisztikusabb megközelítése és világa hatná át az epizódokat. 

De nem csupán ebben térne el J. J. Abramsék projektje a 2014 és 2015 között futott, az NBC által egyetlen évad után elkaszált sorozattól, hanem abban is, hogy a főszerepet játszó színészt a diverzitás jegyében választanák ki (korábban Riz Ahmed nevét is összefüggésbe hozták vele, de az is lehet, hogy ő csak a "típus", akihez hasonló jelöltet szeretnének találni).

A sorozat pilotját egyébként a filmszakmában újoncnak számító brit regényíró, Guy Bolton írta, és egyébként több mint valószínű, hogy a sorozat valamilyen módon kapcsolódna a már említett A sötét Igazság Ligájához is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.