Hirdetés

J.J. Abrams az HBO Maxra készít sorozatot a Justice League Darkból, és ez még nem minden

|

Összesen három sorozat kapott berendelést.

Hirdetés

J.J. Abrams és produkciós cége, a Bad Robot még szeptemberben kötött egy masszív, ötéves megegyezésre szóló szerződést a Warnerrel, amelynek értelmében különböző filmes és tévés produkciókat fognak gyártani a stúdió számára. A megállapodás első gyümölcseként mindjárt három sorozat is azonnali berendelést kapott.

Hirdetés

Sokak számára a legizgalmasabb minden bizonnyal a Justice League Dark univerzumon alapuló élőszereplős széria, ami természetesen az először 2011-ben bemutatott, mágiára szakosodott csapat karaktereit fogja felvonultatni. A képregényekben a csapat olyan tagokból áll, mint John Constantine, Mocsárlény vagy Zatanna, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a sorozat kikre fókuszál majd. A Warner egyébként évek óta szeretné valahogy vászonra vinni az Igazság Ligája természetfeletti vonalát, amit mi sem bizonyít jobban, hogy többek közt Guillermo del Toro és Doug Liman is megfordult a projekt körül. Idén januárban már olvashattunk arról, hogy ez alkalommal Abrams és a Bad Robot tárgyal a stúdióval, láthatóan sikerrel.

A másik két sorozat egy Duster című, hetvenes években játszódó bűnügyi történet maga Abrams és LaToya Morgan tollából, valamint egy Ragyogás-spinoff lesz Overlook címmel. Utóbbi a horrormester Stephen King által megálmodott Ragyogás hírhedt szállodájának rémtörténeteit fogja körbejárni, tehát egyfajta előzménytörténet lesz a tízrészes széria, méghozzá a Castle Rock alkotói, Dustin Thomason és Scott Brown forgatókönyve alapján.

Mindhárom sorozatnak a májusban induló HBO Max ad majd otthont, habár bemutatódátumot egyelőre egyikhez sem tudunk társítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.