Hirdetés

Élőszereplős Constantine-film készülhet J.J. Abrams felügyeletével

|

Sokak álma válna valóra a démonvadász visszatérésével.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, hogy J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot végre valahára képernyőre viszi a Justice League Dark univerzumának hőseit sorozat formájában, ami áprilisban mindjárt azonnali, pilot nélküli megrendelést kapott az HBO Maxnál. Az elmúlt napokban azonban több nehezen hitelesíthető forrásból származó pletyka is felütötte a fejét azzal kapcsolatban, hogy a csapat több tagja is saját projektet kaphat.

Hirdetés

A The Direct hozta nyilvánosságra egy szakmabeli forrásra hivatkozva, hogy a Warner Bros. szívesen tenne még egy próbát a reneszánszát élő Constantine karakterével, méghozzá élőszereplős filmként, amit a Justice League Darkhoz hasonlóan a Bad Robot hozna tető alá a Skywalker kora rendezőjével a fedélzetén. Ebből kiderül, hogy a film tónusában és hangulatában a Bad Robot olyan közelgő projektjeihez húzna, mint a DC természetfeletti képességekkel rendelkező hőseiről szóló sorozat és egy film a szintén csapattag Zatanna szereplésével.

A Justice League Dark sok viszontagságon esett át az elmúlt években, most viszont úgy néz ki, mindjárt több fronton is bizonyíthatnak, mozis és tévés projektekben egyaránt. John Constantine karaktere egyébként is kiemelt népszerűségnek örvend a különböző médiumokban, és a 2005-ös, akkor nem túl sikeres Constantine, a démonvadász is egyre több rajongót gyűjtött az évek során. Innentől már csak az a kérdés, hogy a stúdió visszahívná-e Keanu Reevest szerepelni, vagy teljesen tiszta lappal történő indulást szeretnének megcélozni.

Elképzelhető, hogy az augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC FanDome során még többet megtudhatunk majd a Justice League Dark sorsáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.