Hirdetés

Lehullott a lepel a Ted sorozatadaptációjának főszereplőiről

|

A főbb színészek mellett a showunnerek személye is kiderült.

Hirdetés

Seth MacFarlane 2012-ben okkal-joggal lehetett magára büszke. Hiszen felnőtteket megcélzó komédiája, a Ted, amiben egy piás-narkós-nőbolond plüssmaci, és az őt egy kívánságával életre keltő legjobb barátja, John Bennett hányattatásait követhetjük nyomon, valódi kasszasiker lett. Emellett a kritikusok is meglepően kedvezően fogadták a korhatáros vígjátékot. 2015-ben érkezett is a folytatás - ám miközben bukásról semmi szín alatt sem beszélhetünk, tagadhatatlan, hogy ez nem ért fel jóval sikeresebb elődjéhez.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy a Family Guy atyja arra jutott, hogy egy időre jegeli a partiállat szőrmók kalandjait. Csupán 2021 júniusában, a Peacock felkérésére érezte úgy, hogy elérkezett a folytatás ideje. A ráérős tempót jól mutatja, hogy szűk egy év kellett ahhoz, hogy bővebb információk lássanak napvilágot a duó ifjabb éveit éveire fókuszáló szériáról. A történet szerint 1993-at írunk: az egykoron csodált-ünnepelt Tednek nincs hírértéke, és a tizenhatot taposó komája a kamasszá serdülés kihívásaival küzd.

Ahogy az nem túl meglepő, a gombszemű bulikirály hangját változatlanul MacFarlane fogja kölcsönözni. Max Burkholder az ifjú John bőrébe bújik bele. Míg unokahúgát, a hagyományokat fontosnak tartó és környezetét rendszeresen szabad szellemű elképzeléseivel sokkoló Blaire-t Giorgia Whigham formálja meg. Scott Grimes pedig a klasszikus családmodellt preferáló, és magát a família megkérdőjelezhetetlen fejének valló, kékgalléros Marty-t alakítja. Mellettük a modern család útját egyengető Paul Corrigan és Brad Walsh is csatlakoztak a stábhoz showrunnerekként.

Mi a véleményetek, hogyan muzsikál majd a sorozat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.