Hirdetés

A Lelki ismeretek mellett a Disney két másik filmje is új premierdátumot kapott

|

Nagy szerencsénkre, az Agymanók készítőjének új csodáját és Dwayne Johnson kalandfilmjét is moziban nézhetjük majd.

Hirdetés

Igencsak kérdéses volt a Disney-filmek helyzete is ebben a járványügyi helyzetben, hiszen a 007 Nincs idő meghalni beindította halasztási dömping sokáig súlyos kérdéseket vetett fel a stúdiónál. Egy ideig bíztak abban, hogy nem kell mindegyik tavaszra és nyárra betervezett filmjük premierjét eltolni, aztán persze hamar megváltozott az egeres cég hozzáállása. Viszont pár alkotásuk továbbra is kérdéses maradt, mi pedig már kezdtünk megbarátkozni azzal a kissé szomorkás gondolattal, hogy nem moziban, hanem online, otthon nézhetjük meg a Lelki ismereteket, vagy éppen Dwayne Johnson új popcornmoziját - egészen mostanáig.

Hirdetés

A járvány miatt a stúdió két filmjét, az ázsiai kultúrát bemutató Raya és az utolsó sárkányt, valamint a fentebb emlegetett Dwayne Johnson és Emily Blunt nevével fémjelzett Dzsungeltúrát is átcsúsztatta a jövő évre (előbbi március 11-én, utóbbi július 29-én fog debütálni). Ezzel szemben Pete Docter csodálatosnak ígérkező animációs filmje, a Lelki ismeretek még idei premierdátumot kapott, egészen pontosan november 26-át. Mi - a mostanra felettébb telezsúfolt november ellenére - kifejezetten örülünk, hogy ezt moziban élhetjük át.

Ti a három film közül melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.