Hirdetés

Fél évvel elhalasztották a Nincs idő meghalni premierjét a koronavírus miatt

|

Csak késő ősszel érkezik a mozikba a film.

Hirdetés

Cseppet sem volt zökkenőmentes a 007 - Nincs idő meghalni elkészülte, hiszen rendezőcsere és a forgatáson történt mindenféle probléma (például személyi sérüléssel is járó robbanás vagy Craig lesérülése) miatt nem egyszer kellett már eltolni a 25. James Bond-filmet, ami úgy tűnt, április 8-án végre bemutatásra kerül. Ám az élet, pontosabban az év eleje óta egyre nagyobb méreteket öltő koronavírus ismét keresztülhúzta a számításokat. 

Hirdetés

Az MGM stúdió ugyanis a mai nap folyamán bejelentette, hogy nem szeretné kockára tenni a nézőközönség egészségét, sem azt, hogy a járvány miatt a film megbukjon a pénztáraknál, ezért fél évvel elhalasztották Daniel Craig utolsó Bond-menetét, ami ezáltal az Egyesült Királyságban november 12-én, Amerikában november 25-én kerül a filmszínházakba. 

Mindenképp sajnálatos hír, kérdés azonban, hogy ez milyen lavinát fog elindítani Hollywoodban - ugyanis könnyen lehet, hogy további blockbustereknél is hasonlóan fognak eljárni a stúdiók, és az új Bond csak az első az elhalasztott premierek sorában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.