Hirdetés

A Disney bejelentette legújabb animációs filmjét, a Raya and the Last Dragont

|

A Jégvarázs folytatása után a délkelet-ázsiai kultúra kerül majd előtérbe az új projektjükben.

Hirdetés

Érdekesnek néz ki a Disney legújabb bejelentése, ami most kivételesen nem egy élőszereplős újrázás, hanem egy animációs film lesz, nevezetesen a Raya and the Last Dragon. Sok mindent persze nem árultak el elsőre, viszont amennyit igen, az meggyőzőnek tűnik, még a klisés történet ellenére is. A sztori szerint a képzeletbeli Kumandrában járunk, amit egy különleges sötét erő tart fogva. Főhősünk, Raya, egy magányos harcos pedig azt a küldetést kapja, hogy találja meg a föld utolsó sárkányát, mert elvileg ez a lény az egyetlen, ami megmentheti Kumandrát a teljes pusztulástól.

Hirdetés

Mindebből tisztán kirajzolódik, hogy elsősorban nem a történet miatt fogunk ezért az animációs filmért rajongani, hanem sokkal inkább az elképzelt világáért és az ez által gerjesztett atmoszféráért. Mondjuk ezt azért, mert Kumandra megalkotásában a készítők a délkelet-ázsiai országokat (Thaiföld, Vietnam, Malajzia, Indonézia stb.), kultúrákat vizsgálták meg, és összesítették egybe. Ez rendkívül érdekesnek ígérkezik, reméljük, bőven lesz majd időnk megismerni ezt a világot a film során.

A Raya and the Last Dragont Paul Briggs és Dean Wellins fogja rendezni, valamint a forgatókönyvet a Kőgazdag ázsiaiak írója, Adele Lim jegyzi. Raya hangját Cassie Steele (Rick és Morty) fogja kölcsönözni, míg a sárkányét pedig Awkwafina (Ocean's Eight, Rossz szomszédság 2). A film várhatóan a Jégvarázs 2 után, valamikor 2020 novemberében kerül majd a mozikba.

Ti fogtok tenni vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.