Hirdetés

Újabb előzetes érkezett a Dzsungeltúrához

|

Dwayne Johnson még egy jaguárt is lenyom a Disney következő kalandfilmjében.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt a Disney sokat csúsztatta kalandfilmjét, a Dzsungeltúrát, elvégre eredetileg 2020-ban kellett volna debütálnia, azonban nem szerették volna a Disney+-ra száműzni. A stúdió azonban most a mozik újranyitása után elérkezettnek látta az időt, hogy újra beindítsa a film marketinggépezetét egy vadonatúj előzetes képében. 

Hirdetés

A Disneyland egyik híres és népszerű látványosságán alapuló filmben Dwayne "The Rock" Johnson egy turistákat szórakoztató hajó sokat tapasztalt kapitányaként, Emily Blunt pedig egy eltántoríthatatlan felfedezőként vág bele a kalandba, rajtuk kívül pedig feltűnik még Edgar Ramirez (Arany, Holtpont), Jack Whitehall (Good Omens), Jesse Plamons (Breaking Bad, Éjszakai játék, El Camino), illetve Paul Giamatti (Milliárdok nyomában) is. 

A premier idehaza 2021. július 29-én várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.