Hirdetés

Jövőre jöhet Megtorló önálló sorozata

|

Úgy fest, hogy mégsem kell olyan sokat várnunk a várva várt spin-off szériára.

Hirdetés

Míg korábbi jelentések szerint a Marvel és a Netflix Megtorló spin-off szériája nem érkezik meg 2018-nál előbb a képernyőkre, a streaming szolgáltatás mobilalkalmazása jóvoltából idő előtt kitudódott az információ, miszerint Frank Castle hamarabb jön, mint arra számítottunk volna. A Daredevil második szezonjából megismert karakter hamar fan-favorit lett, jövőre pedig már önálló akciózásának is tanúi lehetünk a Marvel's Iron Fist és Defenders sorozatok mellett.  

Hirdetés

Fontos elmondani, hogy a Netflix még nem jelentette be hivatalosan ezt az időpontot, de nem is ez lenne az első alkalom, hogy a hálózat oldala hamarabb hoz le bizonyos információkat, mint azt talán kellene - például a Marvel's Jessica Jones összes epizódjának címe három hónappal a sorozat debütálása előtt szivárgott ki. Bizonyítékként ez a képernyőfotó szolgál, amely tartalmaz továbbá egy rövid kis leírást: 

A Netflix előadása során a Television Critics Association sajtókörúton a hálózat tartalomfejlesztési igazgatója, Ted Sarandos tette szomorúvá rajongók ezreit azzal a kijelentéssel, miszerint a Daredevil és a Jessica Jones új évadait nem kapjuk meg 2018-nál előbb - a Megtorlóval egyetemben. Ezidáig évente két évadnyi Marvel tartalmat jelentettek meg: 2015-ben a Daredevil és a Jessica Jones első szezonjait, idén a félelem nélküli ember második, valamint a közelgő Luke Cage első évadát, jövőre pedig az Iron Fist-tel és a Defenders miniszériával fognak szolgálni. A beszélgetés során azt is elhintette Sarandos, hogy igyekszenek bővíteni az egy évben kiadott szériák számát, így amennyiben igaz a Megtorló sorozatot illető pletyka, ez már jövőre kezdetét veheti. Teljesen el leszünk kényeztetve, de egy percig sem bánjuk ezt. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.