Hirdetés

Megtalálták az animációs Pókember film rendezőjét

|

A Sony Pictures Animation bejelentette, hogy ki fogja rendezni az animációs Pókember filmet, amit eredetileg a LEGO-kaland készítői dirigáltak volna.

Hirdetés

Miközben a Marvel Studios elkezdte forgatni a Sony Pictures-szel karöltve az élőszereplős Pókember mozit Spider-Man: Homecoming (Pókember: Hazatérés) címmel, addig a Sony Pictures Animation egy animációs Pókember filmen dolgozik. Korábban úgy volt, hogy a LEGO-kalandot és a 21 Jump Streetet jegyző Chris Miller és Phil Lord páros állhat a kamera mögé, azonban a srácok nem sokkal később jobb ajánlatot kaptak: ők készíthetik el a Han Solo karakterére fókuszáló Star Wars spin-offot a LucasFilmnek. Ezért a Sonynak egy új ember után kellett néznie és most kiderült, hogy meg is találta azt. 

Hirdetés

A Sony Pictures Animation legfrissebb közleménye szerint az egész estés animációs Pókembert az a Bob Persichetti fogja dirigálni, akinek ez lesz az első rendezése, viszont ez nem jelenti azt, hogy tapasztalatlan lenne az animációs műfajban. Persichetti ugyanis olyan mesék elkészítésében vette ki a részét, mint a Herkules, a Mulan, a Tarzan, az Eszeveszett birodalom, A kincses bolygó, a Shrek 2 vagy éppen a tavalyi A kis herceg, aminek a forgatókönyvét ő írta. Kis érdekesség még vele kapcsolatban: ha emlékeztek a Csizmás, a kandúr filmre, abban ő adta az alábbi "ooooooooh" cica hangját: 

Az animációs Pókember filmet Miller és Lord továbbra is támogatják producerként és forgatókönyvíróként, valamint szintén producerként veszi ki a részét a projektből Amy Pascal és Avi Arad. A sztoriról egyelőre semmit sem tudunk, de azt beszélik, hogy nem Peter Parkert láthatjuk majd a főszerepben, hanem Miles Moralest. A tervezett premier 2018. december 21.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.